GeheugenvandeVU cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van GeheugenvandeVU te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van GeheugenvandeVU.

Bekijk het origineel

Vrije Universiteitsblad 1960 - pagina 188

Bekijk het origineel

+ Meer informatie

Vrije Universiteitsblad 1960 - pagina 188

1 minuut leestijd Arcering uitzetten

MAGGI FONDOR nu ook in Nederland Dit is „smakelijk" nieuws voor U Maggi Fondor herinner U de markante gele strooier van Uw bezoek aan. buitenlandse restaurants is nu ook in eigen land verkrijgbaar. Deze verfijnde aroma in poedervorm verdient een ereplaatsje op Uw tafel. Maggi Fondor geeft aan de smaak van groenten, vlees, vis, rijstgerechten, aardappelen en belegde boterhammen juist dat tikkeltje verfijning, dat van alledaags lekkers iets aparts maakt. Al wat U ter tafel brengt, krijgt door even strooien met Maggi Fondor een heel bijzondere smaakwinst!

MAGGI FONDOR voor smaakverfijning 3132

Deze tekst is geautomatiseerd gemaakt en kan nog fouten bevatten. Digibron werkt voortdurend aan correctie. Klik voor het origineel door naar de pdf. Voor opmerkingen, vragen, informatie: contact.

Op Digibron -en alle daarin opgenomen content- is het databankrecht van toepassing. Gebruiksvoorwaarden. Data protection law applies to Digibron and the content of this database. Terms of use.

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 januari 1960

VU-Blad | 252 Pagina's

Vrije Universiteitsblad 1960 - pagina 188

Bekijk de hele uitgave van vrijdag 1 januari 1960

VU-Blad | 252 Pagina's