GeheugenvandeVU cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van GeheugenvandeVU te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van GeheugenvandeVU.

434 resultaten
Filteren
van 44
VU Magazine 1997
VU Magazine 1997 - pagina 402

VU Magazine 1997 - pagina 402

tafelen, zo lang zij aan twee basisprincipes blijven vasthouden: absoluut géén suiker, tenzij deze van nature en in niet al te overdadige mate in het voedsel zelf aanwezig is, en een rigoureuze scheiding tussen het nuttigen van koolhydraten en vetten. C'est tout! Voor deze scheiding heeft Montign ...

VU-Magazine
869 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 403

VU Magazine 1997 - pagina 403

'M"''!'''7'r^' •#-'"'"' ' i ^ " ' . ^ ^ > ^ ^ ''ife^ SI ^i^s-''f >^*/^.^',.,f^collega J.•'^s^- ^^ m' •& -^s^""JM .-^<*=-r^•' P'- 0p-'^•^^'' 1^- «.'• ^^".^"^-fV V fM" ...

VU-Magazine
27 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 404

VU Magazine 1997 - pagina 404

Montignac daar alle begrip voor heeft, hang ik een paar ochtenden per week de cateiaar uit. Vóór mij op het aanrecht staan evenzovele plastic bakjes als er huisgenoten zijn, die ik achtereenvolgens vul met ijsbergsla, snippers radijs, ringetjes bosui, plakjes tomaat, hardgekookt ei, beetje tonijn ...

VU-Magazine
764 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 405

VU Magazine 1997 - pagina 405

De bijeenkomst van de Weight Watchers staat aangekondigd voor zeven uur 's avonds, maar niemand houdt zich daaraan. De dame achter de tafel heeft ook geen haast. Ze verwelkomt iedereen en zet sommige cursisten, als je deze lotgenoten van het overgewicht zo mag noemen, op de weegschaal om te contr ...

VU-Magazine
452 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 406

VU Magazine 1997 - pagina 406

Het bekende recept De wetenschap weet allangMark Traawat de beste m e t h o d e is om al te vallen, ledere dikkerd kan een uitgekiend dieet krijgen. Wetenschappers worden echter overstemd door wonderdokters. Maar beiden k u n n e n niet op tegen de grillen van de door lekkere trek g ...

VU-Magazine
567 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 407

VU Magazine 1997 - pagina 407

Het bekende recept De wetenschap weet allangMark Traawat de beste m e t h o d e is om al te vallen, ledere dikkerd kan een uitgekiend dieet krijgen. Wetenschappers worden echter overstemd door wonderdokters. Maar beiden k u n n e n niet op tegen de grillen van de door lekkere trek g ...

VU-Magazine
567 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 408

VU Magazine 1997 - pagina 408

bekend is; het onvermogen van mensen om weerstand te bieden aan de verleidingen van Veel & Ongezond Eten. Weinigen realiseren zich volgens Deurenberg dat de beperkingen die lijners zichzelf opleggen, al dan niet op aanraden van een diëtist, voor het leven moeten gelden. In plaats van na een r ...

VU-Magazine
583 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 409

VU Magazine 1997 - pagina 409

neemt de afslankwoede hysterische vormen aan. Begin dit jaar vroeg het Amerikaanse tijdschrift Psychology Today zijn lezers naar hun raening over hun eigen uiterlijk. Dit zelfbeeld bleek voor 60 procent te worden bepaald door het lichaamsgewicht. Van de ondervraagde meisjes tussen de 13 en 19 jaa ...

VU-Magazine
805 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 410

VU Magazine 1997 - pagina 410

koks werkloos maakte. Ten einde raad begonnen zij een eigen restaurant, waarna het eten buitenshuis furore kon gaan maken. Een Russische ambassadeur maakte kort daarna een einde aan de gewoonte om al het voedsel tegelijk op tafel te kwakken en introduceerde de service a la msse: het nog altijd ge ...

VU-Magazine
862 woorden
VU Magazine 1997 - pagina 411

VU Magazine 1997 - pagina 411

koks werkloos maakte. Ten einde raad begonnen zij een eigen restaurant, waarna het eten buitenshuis furore kon gaan maken. Een Russische ambassadeur maakte kort daarna een einde aan de gewoonte om al het voedsel tegelijk op tafel te kwakken en introduceerde de service a la msse: het nog altijd ge ...

VU-Magazine
862 woorden
van 44