GeheugenvandeVU cookies

Voor optimale prestaties van de website gebruiken wij cookies. Overeenstemmig met de EU GDPR kunt u kiezen welke cookies u wilt toestaan.

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies

Noodzakelijke en wettelijk toegestane cookies zijn verplicht om de basisfunctionaliteit van GeheugenvandeVU te kunnen gebruiken.

Optionele cookies

Onderstaande cookies zijn optioneel, maar verbeteren uw ervaring van GeheugenvandeVU.

226 resultaten
Filteren
van 23
Vooralsnog zonder titel
Vooralsnog zonder titel - pagina 216

Vooralsnog zonder titel - pagina 216

Margriet Schreuders Niet langer bang en verlegenOm kwart over twee sta ik voor de deur van mijn bazen. De geladen vrachtwagen staat al aan de zijkant van het huis. Mijn collega Alex komt ongeveer vijf minuten na mij aan. We kunnen vertrekken. Van mijn baas krijg ik vlug nog wat nepdollars ...

Historische Reeks
Marc Wingens
352 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 215

Vooralsnog zonder titel - pagina 215

VOER VOORSTUDENTENik, nogal wat subculturen. Ik heb in mijn essay verschillende van deze subculturen in beeld gebracht: die van de gezelligheidskokers, de mensa- en eetcafé-eters, de smeerkezen en de gezondheidsfreaks, om er enkele op te noemen. Alle studenten van de vu zul je waars ...

Historische Reeks
Marc Wingens
58 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 214

Vooralsnog zonder titel - pagina 214

EETCULTUUREr bestaan ook studenten die niet mentaal instorten vanwege de studiedruk, maar er fysiek onder lijden. Ze krijgen bijvoorbeeld last van hun maag of van één van hun andere ingewanden en kunnen daardoor niet meer de dingen eten die hun lichaam normaal wel kan verwerken. Ik denk hi ...

Historische Reeks
Marc Wingens
383 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 213

Vooralsnog zonder titel - pagina 213

VOER VOORSTUDENTENG E P O F T E A A R D A P P E L (4 p e r s ) \Voor dit recept heb je een magnetron nodig, het Amerikaanse keukenhulpmiddel bij uitstek. Ingrediënten 4 grote aardappelsi bekertje sour creami teen knoflookItaliaanse kruidenBereiden ...

Historische Reeks
Marc Wingens
317 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 212

Vooralsnog zonder titel - pagina 212

EETCULTUURterrein van Uilenstede. Dit café is in de eerste plaats bedoeld als ontmoetingsplaats voor de bewoners van het studentencomplex, maar ook als niet-bewoner kun je er eten. De maaltijden zijn simpel en voornamelijk in de frituurpan bereid, maar de gezelligheid en de drukte in het c ...

Historische Reeks
Marc Wingens
309 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 211

Vooralsnog zonder titel - pagina 211

Foto: Annewieke Vroom ...

Historische Reeks
Marc Wingens
3 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 210

Vooralsnog zonder titel - pagina 210

EETCULTUURlijk maar goed ook, want sommige filosofische en maatschappelijke vraagstukken die je toch met je medestudenten hoort te bespreken tijdens het eten, hebben alcohol nodig om wat meer diepgang te krijgen. Eten in een bruin café 210In de Voetboogsteeg zit een heel erg leuk br ...

Historische Reeks
Marc Wingens
345 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 209

Vooralsnog zonder titel - pagina 209

VOER VOORSTUDENTENren met ongeveer tien eerstejaars studenten en we zaten aan een lange tafel op de eerste verdieping van het restaurant. In het dorp waar ik vandaan kom hebben ze geen pizzeria dus het was voor mij een hele belevenis om pizza te gaan eten. Nog steeds vind ik het erg ...

Historische Reeks
Marc Wingens
391 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 208

Vooralsnog zonder titel - pagina 208

EETCULTUURwoordig ga je als student weliswaar niet vaak meer de straat op om te demonstreren tegen het onrecht in de wereld, maar je weet als student dat je de wereld misschien nog wel sneller kunt veranderen door eerlijke en milieuvriendelijke producten te kopen. Het is een goede zaak dat ...

Historische Reeks
Marc Wingens
290 woorden
Vooralsnog zonder titel - pagina 207

Vooralsnog zonder titel - pagina 207

VOER VOORSTUDENTENKlop vervolgens in 6 gedeelten de eieren door het botermengsel. Roer er daarna de gesmolten chocolade door. Doe het zelfrijzend bakmeel en een snufje zout in een kom. Voeg de gehakte walnoten toe. Voeg vervolgens deze droge ingrediënten aan het chocolademengsel toe ...

Historische Reeks
Marc Wingens
368 woorden
van 23